Schemadesign

Vi har mångårig erfarenhet att rita elektroniska och elektriska scheman. Allt ifrån väldigt enkla konstruktioner med ett par kontaktdon upp till komplexa kretskort med FPGA kretsar på flera hundra pinnar och DDR3 bussar.

För våra enklare konstruktioner använder vi Eagle Cad och för mer komplexa konstruktioner hyr vi tid på en dator med Altium Designer.

Vi har även erfarenhet av RF konstruktion och har deltagit i arbetet med att ta fram både WiFi och Bluetooth baserade produkter. Vi har erfarenhet av både antenndesign och användandet av chipantenner.

PCB-design

Med schemadesign faller det sig ganska naturligt att även kunna konstruera kretskort och naturligtvis kan vi det. Även här har vi en bred erfarenhet med allt ifrån väldigt enkla kretskort till FBGA kretsar på flera hundra pinnar och 900MHz DDR3 bussar. Kort som inte har mer än fyra lager designar vi oftast i Eagle CAD, men även kort på upp till 8 lager har vi gjort i Eagle.

När kraven på längd och impendansmatchning på större bussar, typ DDR3, så använder vi oss av Altium Designer.

Det färdiga kortet

När schemat är ritat och kortet är caddat så kan vi erbjuda Dig som kund att även producera dem åt Dig.

Vi tar idag alla våra PCB från en Kinesisk leverantör som vi har lång och god erfarenhet av. Dom följer alla gällande regler, lagar och förordningar för den Europeiska och Amerikanska marknaden.

Efter det kan vi tillverka Din kretskort i vår egen produktionslina. Läs mer under fliken Produktion.

Vi kan därigenom erbjuda Dig som kund en helhetslösning där Du i slutändan bara behöver ta emot testade och klara produkter för leverans.

För lite närmare information om vad vi kan göra kan ni kika på våra egna produkter här.

Den här sajten använder cookies. Genom att fortsätta att använda sajten så har Du accepterat våra cookies.