Hårdvaruutvecklare

Hårdvaruingenjör

Hårdvaruingenjör med intresse för både digitala/analoga och RF-konstruktioner

Invector är inne i en stark tillväxtfas och i vi fortsätter att bygga kompetens inom  inbyggda system och elektronik för att möta våra kunders krav.

Nu söker vi en hårdvaruingenjörer till Lund för att i första hand hjälpa en av våra kunder med deras nästa generation av produkter.

Arbetsuppgifter

Som hårdvaruingenjör hos oss kommer du att alltid att få arbeta med utmanande projekt och just nu så behöver vi Dig som är intresserad av att jobba med produkter inom området IoT.

Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla alla steg inom hårdvarukonstruktion och problemlösning, i för dig kanske nya tekniska tillämpningar. En del av Din tid kommer också att bestå av produktionsberedning i vår fabrik för De projekt som Du är med att ta fram.

Vem är du?

Vi söker dig som:

Är superintresserad av elektronik, kanske har Du det som fritidsintresse.

Har Du jobbat med elektronik och kanske elektronikutveckling så är det jättebra, men vi ser lika gärna sökande som är djupt intresserade.

Du måste behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Alla är vi olika men som sökande till denna position så ska Du ha förmåga att jobba strukturerat och inte skygga för att dokumentera Ditt resultat.

Du måste ha ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas. Du får inte vara rädd för att ge Dig i kast med problem och uppgifter som Du ställs inför utan se det som en utmaning att lösa dem. Vi ser också gärna att Du har en egen drivförmåga att lösa problem självständigt men inte drar Dig för att be om hjälp när det blir övermäktigt.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att jobba med och utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en spännande miljö.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka din ansökan märkt ”Hårdvaruingenjör” till pontus.oldberg@invector.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, så skicka din ansökan redan idag.

Kontaktperson

Har du några frågor så är du välkommen att ringa Pontus Oldberg på telefon +46 768 582240.

Invector Embedded Systems AB

Invector Embedded Systems är ett litet företag med en platt organisation, korta beslutsvägar och stor flexibilitet som ger oss förmågan att snabbt kunna anpassa oss för att möta nya utmaningar. Vår ambition är att kunna leverera en helhetslösning till våra som kund. Hela vägen från idé till färdig produkt på hyllan.

Med moderna verktyg, gediget kunnande och ett brett och heltäckande nätverk med duktiga människor och företag kan vi idag åta oss helhetsuppdrag där vi designar allt ifrån mekanik till elektronik och ser till att allting förpackas snyggt och prydligt.

Den här sajten använder cookies. Genom att fortsätta att använda sajten så har Du accepterat våra cookies.